Продавець ТОВ ТРІГЛА розвиває свій бізнес на Prom.ua 12 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Кошик
5 відгуків
+380 (44) 366-24-23
+380 (44) 366-24-23
+380 (44) 366-26-62
+380 (97) 950-62-01
TRIGLA- Endress+Hauser
Кошик

Моніторинг ферментації QWX43 QWX43

Ціну уточнюйте

  • Під замовлення
  • Оптом і в роздріб
  • Код: QWX43
clockВідправка з 04 травня 2025
Моніторинг ферментації QWX43 QWX43
Моніторинг ферментації QWX43 QWX43Під замовлення
Ціну уточнюйте
+380 (44) 366-24-23
  • +380 (44) 366-24-23
  • +380 (44) 366-26-62
  • +380 (97) 950-62-01
    mob
  • +380 (44) 366-24-23
+380 (44) 366-24-23
  • +380 (44) 366-24-23
  • +380 (44) 366-26-62
  • +380 (97) 950-62-01
    mob
  • +380 (44) 366-24-23

Замовлення тільки за телефоном

повернення товару протягом 14 днів за домовленістю

Область застосування

Монітор ферментації QWX43 встановлюється безпосередньо в ємності для ферментації і вимірює щільність, температуру та акустичну швидкість. Крім того, QWX43 обчислює всі відповідні параметри ферментації, такі як ступінь ферментації, залишковий екстракт та вміст спирту, цукри сусла або швидкість ферментації.

Всі вимірювані значення можуть бути інтегровані безпосередньо в систему керування. Мультисенсорна система забезпечує точні і повторювані вимірювання в реальному часі, а дані можна обробляти в екосистемі IIoT Netilion від Endress+Hauser. Завдяки додатку Netilion від Endress+Hauser користувачі можуть відстежувати свої процеси ферментації за допомогою будь-якого пристрою з доступом до Інтернету. Процес ферментації можна моніторити в будь-який час і з будь-якої точки світу.

 

Переваги

  • Не потрібна особиста присутність на місці
  • Точні і повторювані вимірювання замінюють спіндельні вимірювання та лабораторний аналіз
  • Оновлення важливих параметрів процесу кожну хвилину, результати можна отримати в будь-який час і з будь-якого місця
  • Покращення процесів на основі даних шляхом порівняння значень з минулих партій і автоматичні сповіщення
  • Автоматичне створення, збереження та завантаження партій і значень
  • Гігієнічний дизайн для забезпечення чистки, вбудовано в ємності

 

Характеристики та специфікації

Принцип вимірювання Середня консистенція

Метод вимірювання Постійне вимірювання щільності, в'язкості, ультразвукової швидкості, температури та всіх параметрів ферментації

Застосування Простий і зручний контроль ферментації в реальному часі з пристроєм з багатьох параметрів, підключеним до хмари

Напруга живлення 24 В постійного струму 10…30 В постійного струму

Діапазон вимірювання Вимірювані значення: В'язкість: 0 до 1000 мПа с Щільність: 0,3 до 2,0 г/см³ Температура: -5°C до 95°C (+23°F до +203°F) Швидкість звуку: 800 до 2200 м/с Розраховані значення: Екстракт: до 20° Плато Спирт: до 15 % об. алкоголю

Точність Помилки вимірювання: В'язкість: 0,02 мПа с Щільність: 0,0001 г/см³ Температура: 0,08 °C Швидкість звуку: 0,23 м/с

Температура оточуючого середовища -20°C…+60°C (-4°F...+140°F)

Робоча температура -10°C…+110°C (-14°F...+230°F)

Робочий тиск Вакуум...16 бар (Вакуум...232,1 psi)

Вихідний сигнал Інтегрований веб-сервер WLAN Цифрові хмарні сервіси ENDRESS + HAUSER

Підключення Tri-Clamp ISO2852, DIN11851 DRD, Varivent N

Сертифікати на вибухозахист Немає сертифікатів на вибухозахист

Додаткові сертифікати Побудований відповідно до EHEDG та 3-A EG1935/2004

Опція Трубчасте подовження Кабель довжиною 5 м Роз'єм M12

Характеристики
Основні
ВиробникEndress+Hauser
Країна виробникШвейцарія
Інформація для замовлення
  • Ціна: Ціну уточнюйте

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner