Визначення граничного рівня Зонд з одним стрижнем 11371
Ціну уточнюйте
- Під замовлення
- Оптом і в роздріб
- Код: 11371
- +380 (44) 366-24-23
- +380 (44) 366-26-62
- +380 (97) 950-62-01mob
- +380 (44) 366-24-23
Визначення рівня в провідних рідинах у харчовій промисловості
Зонд 11371 використовується для визначення граничного рівня в резервуарах із рідкими харчовими продуктами, як-от молоко, пиво, фруктовий сік. Корозостійкі матеріали стрижня та ізоляції та можливість виконувати CIP/SIP-мийку, ідеально підходять для використання в харчовій промисловості.
Переваги
-
Надійне вимірювання завдяки корозійним матеріалам стрижня й ізоляції (можна використовувати в агресивних середовищах)
-
Безпека гігієнічних процесів завдяки можливості виконувати CIP/SIP мийку зонда (не потрібно спеціальних процедур очищення)
-
Різні варіанти приєднання до процесу для різних застосувань
-
За потреби зонд можна укоротити
Сфера застосування
Кондуктивне вимірювання граничного рівня в рідких харчових продуктах, як-от молоко, пиво, фруктовий сік.
-
Приєднання до процесу: Різьба та фланці
-
Діапазон вимірювання: 50...2 000 мм
-
Температура: -10... 100°C
-
Тиск: -1... +10 бар
-
Компоненти: Перетворювач FTW325
Характеристики та специфікації
-
Принцип вимірювання
Кондуктивний принцип вимірювання
-
Характеристики/приймання
Стрижний зонд. Можливе укорочування та заміна стрижня за місцем застосування.
-
Живлення/ Комунікація
Реле
-
Температура довкілля
-20 °C ... 120 °C
-
Робоча температура
-20 °C ... 120 °C
-
Робочий тиск абс. / макс. межа надлишкового тиску
Вакуум... 10 бар
-
Мін. провідність середовища
20 мкСм/см
-
Змочувані частини
PFA, 316TI
-
Приєднання до процесу
G 1 1/2A
врізний патрубок -
Довжина датчика
0.05м ... 2м
-
Зв'язок
Реле
-
Компоненти
Перетворювач: FTW325
-
Діапазон застосування
Мін. провідність середовища
- Ціна: Ціну уточнюйте